Esport

Mi az esport?

Az esport (elektronikus sport) művelői professzionális módon, versenyszerűen foglalkoznak videojátékkal.


Miért fontos számunkra az esport?

Tudatos játékosok vagyunk, akik a sportolókhoz hasonlóan naponta gyakorolnak, készülnek és versenyeznek. A videojáték szubkultúra felnőttkorba lépett.

Az InGame Budapest esport bár egyik legfontosabb célja, hogy a játékosoknak, nézőknek és csapatoknak egy olyan otthont teremtsen, ahol kényelmesen, professzionális körülmények között élvezhetik az esport minden részletét.
Esportolók

A videojáték kultúra világszinten professzionális játékos réteget termelt ki napjainkra, akik a játék tevékenységből élnek. Galériánkon elhelyezett profi gamer számítógépeinkkel teljes csapatoknak és egyéni játékosoknak is megadjuk a lehetőséget, hogy az eszköz a versenyzéshez ne hátrányt, hanem előnyt jelentsen!


Versenyek

Show műsorként előadott esport tornák korát éljük, melyeken a sporteseményekhez hasonlóan dollármilliók sorsa a tét. Az InGame esport bár tökéletes helyszínt biztosít kisebb versenyek, döntők, showmeccsek szervezéséhez.


Szurkolók

Az esport versenyek döntő mérkőzései stadionokat töltenek meg offline és milliókat ültetnek az online stream közvetítések elé otthon. Az InGameben több, mint 60 néző kényelmesen elfér.

Rendezvények, meetupok

Az InGame Budapest esport bár a kéthavonta megrendezésre kerülő Esport Meetup házigazdája, ahol a hazai esport rendezvényszervezői, menedzserei, játékosai, szereplői vitatják meg a legfontosabb kérdéseket.